HronikaTema danaНекатегоризовано

(VIDEO) Dramatično spasavanje mladića iz automobila u reci

BOR, (IST Media) Todor Guševac (21) iz Bora, današnji dan će slaviti kao svoj drugi rođendan! On je, praćen neverovatnom srećom, prošao samo sa lakšim povredama, kada je automobilom “volksvagen” (nova buba) oko 12.30 sati, sleteo niz pedesetak metara strmu liticu kod mosta na raskrsnici ka Borskom jezeru”. Dramatično spašavanje mladića iz automobila u Brestovačkoj reci, trajalo je više od pola sata.

 

saobrachajka brestovac 20150402_122243

IMG_1251

Prema onome što smo videli na terenu, vozilo je sletelo u reku tumbajući se, lomeći usput granje i manja stabla, zaustavivši se na krovu.

 

Spasilačke ekipe vatrogasne brigade iz Bora, potpomognuti Robertom Mišićem iz ekstrim kluba “Rock and Ice”, pokušavali su da sa nepristupačnog i strmog terena, iz automobila izvuku povređenog vozača koji nije imao saputnika. Vatrogasci su uz velike napore uspeli da na površinu izvuku i devojku koja je iz nekog razloga sišla do slupanog vozila.

 

 

Povređeni mladić je izvučen na nosilima uz pomoć osmoro spasilaca, nakon čega je kolima hitne pomoći prevežen u borsku bolnicu.

 

Tamo su nam potvrdili da je povređeni zbrinut na odelenju ortopedije, da nije u životnoj opasnosti i da je prošao samo sa lakim povredama.

 

“Njegovo zdravstveno stanje se prati, ali je van životne opasnosti”, rečeno je IST Mediji na odeljenju trijaže.

 

saobrachajka brestovac 20150402_121926

 

Oni koji su ga spašavali iz smrskanog vozila kažu da je samo srećom ostao živ. “Mladić je jedva bio svestan jer je očigledno pretrpeo veliki stres”, rekao nam je Mišić, koji je učestvovao u akciji spašavanja.

 

Za sada nisu poznate okolnosti pod kojima se dogodila ova nesreća, ali su na licu mesta vidljivi tragovi guma “bube”, koji ukazuju da se kretao iz pravca Bora. Nakon što je prošao raskrsnicu ka Jezeru, automobil je naglo skrenuo ulevo i sleteo niz padinu.

 

Otac mladića, koji je i sam učestvovao u spasavanju, rekao nam je da je sin uspeo da mu kaže kako je iz suprotnog pravca naišlo neko vozilo koje je on pokušao da izbegne skretanjem u levo. Međutim, pored tragova “bube”, drugih tragova kočenja nema.

 

Šta se zapravo dogodilo saznaće se nakon istrage. Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu svega pola sata.

 

Reemitovanje dozvoljeno samo uz objavljivanje izvornog linka vesti i potpis autora.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Ubijen osumnjičeni za dvostruko ubistvo kod Majdanpeka

Ist Media

Dvoje mrtvih i jedan ranjen u pucnjavi u selu kod Majdanpeka. Traje potraga za osumnjičenim

Ist Media

Ubistvo kod Majdanpeka? Policija ćuti, tabloidi spekulišu

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X