Veran URS-u ostao Novović, u SNS prešli Spaskovski, Milikić, Stupar, Jakšić, Jonović…

530 0

BOR, (Saša Trifunović, IST Media) Na sednici kojom je predsedavala potpredsednica Ujedinjenih regiona Srbije Verica Kalanović, u Boru je formiran novi opštinski odbor URS-a koji broji 15 članova. Za predsednika je izabran direktor JP „Štampa radio i film“ Vladan Novović, a za potpredsednika Nebojša Bućan.

 

„Tajna večera“ za neke iz URS-a

 

„U Boru su se desile velike promene. Bor je danas grad koji drugačije izgleda i ima perspektivu zahvaljujući Ujedinjenim regionima Srbije. U narednom periodu radićemo na jačanju i grada i stranke istovremeno. Ovo nije lako vreme i za njega su potrebni najhrabriji i najistrajniji“, rekla je Verica Kalanović.

 

Da podsetimo, predsednik URS-a u Boru, generalni direktor RTB-a Blagoje Spaskovski, objavio je nedavno da je prešao u redove SNS, a sa njim su pošli još i zamenik predsednika opštine Nebojša Videnović, član opštinskog veća Aleksandar Jakšić, direktor Borskog turističkog centra Aleksandar Milikić, direktor Toplane Milan Stupar,  koordinator kancelarije za mlade Miloš Šević, kao i odbornici URS-a Vidoje Adamović i Milorad Jonović.

 

Za sada još nije poznato da li će URS ostati na vlasti u Boru ili će se preseliti u opoziciju. U svakom slučaju, o novom odnosu snaga u SO Bor se neće odlučivati na osnovu rezultata poslednjih izbora, već će o tome presuditi lideri stranaka koji sede u Beogradu.

 

Neizvesno je i da li će Novović ostati direktor borske radio-televizije, jer, po našim saznanjima, njegovu smenu pokušava da izlobira novopečeni Zaječarac, estradni menadžer Saša Mirković, koji je već uspeo da se kadrovski umeša u Bor postavljenjem direktorice Apotekarske ustanove, poznate po tome što je finansijski oštetila ovu ustanovu prodajući „Zelenu kafu“, koju je na tržište izbacio upravo Mirković.

 

Procene su da je SNS, spremajući se za vanredne izbore u Boru, mnoge iz URS-a stavio pred svršen čin, zbog čega su, što bi rekao pokojni premijer Đinđić, morali da „progutaju žabu“.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X