Veliki deo Majdanpeka subotom noću bez vode. Za sada trpe, ali se pitaju dokle će trajati

227 0
MAJDANPEK, (IST Media, Foto: M.B.) Zbog radova na Novom vodovodu u Majdanpeku, mnogi korisnici ostaju bez vode svake subote od 22 do 6 časova ujutru.

Kako nam je objašnjeno u JKP “Komunalac”, do prekida vodosnabdevanja dolazi zbog ispiranja filtera na postrojenju takozvanog Novog vodovoda. Radovi se odvijaju svake subote i trajaće dok se ne stabilizuje potrošnja u gradu.

Iako se Majdanpečani navikavaju na nove okolnosti, ipak bi želeli da znaju dokle će restrikcije trajati. Nadaju se da će sve biti završeno pre leta, kada krenu vrućine.

Građani su o isključenjima saznali uglavnom putem društvenih mreža, od kada se snalaze sakupljajući rezerve u kanistrima.

“Redovno punimo balone vodom kojima se služimo dok ne prođe isključenje. To nam za sada ne predstavlja neki problem. Nadamo se da će je kao do sada bar biti tokom dana, kaže jedna Majdanpečanka za naš sajt.

Kad je voda hitno potrebna, nekada se Majdanpečani snazlaze i natoče je od komšija koji su korisnici Starog vodovoda.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

9. “Cverglanijada” na Grliškom jezeru

Piše - 19. June 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Udruženje rekreаtivnih ribolovаcа „Ribolovаc“ u nedelju 21. juna organizuje trаdicionаlnu ribolovno ekološku mаnifestаciju „Cverglаnijаdu“ od…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X