[Uznemirujući VIDEO] Pit bulovi u Boru napadaju decu i pse na ulici

712 0
pit bulovi 2

 

Stanovnici u ulici Vojske Jugoslavije u Boru uznemireni su već duže vreme, jer njihov komšija u dvorištu čuva tri psa rase pit bul koji često izlaze van kapije kuće i napadaju mirne pse koji prolaze okolim ulicama.

I pored toga što su stanari opominjali vlasnika da povede računa, nedavno su pit buolovi pred prolaznicima najbrutalnije rastrgnuli pas koji je bio izuzetno miran i koga su svi u komšiluku hranili. Bilo je i nasrtaja na decu, naveo je muškarac koji je zabeležio video snimak.

Stanari kažu da su Policijskoj upravi u Boru ovaj slučaj prijavili četiri puta, ali da problem i dalje nije rešen. Pit bulovi često izlaze van kapije, pa stanari tog naselja u “bolničkoj ulici” strahuju i za bezbednost svoje dece.

Do sada smo izbrojali tri zadavljena psa, a juče se napad ponovio. Pas lutalica je teško povređen i samo su ga prolaznici spasili. Pit bolovi su čak ušli u moje dvorište i napali našeg vučjaka koji je inače miroljubiv. Spasili smo ga jer smo se slučajno zatekli u dvorištu, rekao nam je  Saša Smiljković, jedan od stanara kuće kraj koje se nedavno odigrala potresna i dramatična scena napada na mirnog psa lutalicu.

On ponavlja da su i drugi stanari problem prijavljivali policiji, ali da rešenja nema.

Da li treba da psi napadnu neko dete da bi se reagovala, pita se naš sagovornik

Jedan od napada snimili su i prolaznici koji su video okačili putem društvenih mreža. Upozoravamo da je snimak uznemirujući.

VIDEO

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X