EkonomijaTema danaНекатегоризовано

U Zlatari – inkubator

MAJDANPEK, 2. februara 2012. ( J.B.K., Ist Media) Gradovima u Srbiji, čiji Binzis inkubatori pomažu i podstiču pokretanje male privrede, pridružiće se i Majdanpek, u kome je zvanično započela adaptacija objekta. Radove do 30. aprila treba da završi beogradska firma „PMC”.

 

 

Za ove namene će biti izdvojeno 24,14 miliona dinara, a po završenoj adaptaciji prostor nekadašnjeg „Elektronika” pogona „Zlatare Majdanpek” stajaće na raspolaganju preduzetnicima i privatnim frimama kao podrška u započinjanju posla.

 

Budući da su se u praksi biznis inkubatori pokazali kao koristan instrument za podsticaj pokretanja biznisa, unapređenje stope njihovog opstanka, kao i podrška otvaranju radnih mesta, očekuje se da će budući Biznis inkubator u Majdanpeku upotpuniti usluge razvoja poslovanja obezbeđujući prostor za rad i usluge zajedničke kancelarijske podrške.

 

Biznis inkubator opštine Majdanpek realizuje se u partnerstvu grada Majdanpeka i grada Bora u okviru projekta ”Regionalni razvoj Bora”, a uz pomoć Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja i Svetske banke.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Realizacijom najvećeg investicionog ciklusa na Zapadnom Balkanu – PRAHOVO 2027 biće otvoreno više od 200 radnih mesta

Ist Media

Danas se u Srbiji godišnje generiše više od dva miliona tona komunalnog otpada koje završava na deponijama

Ist Media

Nova balon hala u flotaciji Veliki Krivelj suzbija prašinu iz rudnika

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X