U Zlatari – inkubator

331 0

MAJDANPEK, 2. februara 2012. ( J.B.K., Ist Media) Gradovima u Srbiji, čiji Binzis inkubatori pomažu i podstiču pokretanje male privrede, pridružiće se i Majdanpek, u kome je zvanično započela adaptacija objekta. Radove do 30. aprila treba da završi beogradska firma „PMC”.

 

 

Za ove namene će biti izdvojeno 24,14 miliona dinara, a po završenoj adaptaciji prostor nekadašnjeg „Elektronika” pogona „Zlatare Majdanpek” stajaće na raspolaganju preduzetnicima i privatnim frimama kao podrška u započinjanju posla.

 

Budući da su se u praksi biznis inkubatori pokazali kao koristan instrument za podsticaj pokretanja biznisa, unapređenje stope njihovog opstanka, kao i podrška otvaranju radnih mesta, očekuje se da će budući Biznis inkubator u Majdanpeku upotpuniti usluge razvoja poslovanja obezbeđujući prostor za rad i usluge zajedničke kancelarijske podrške.

 

Biznis inkubator opštine Majdanpek realizuje se u partnerstvu grada Majdanpeka i grada Bora u okviru projekta ”Regionalni razvoj Bora”, a uz pomoć Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja i Svetske banke.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X