Društvo

Uskršnja čestitka generalnog direktra Srbija Ziđin Majning

 

Generalni direktor kompanije Srbija Ziđin Majning Su Jongding, u ime kompanije i u svoje lično ime, svim vernicima pravoslavne veroispovesti čestitao je najradosniji hrišćanski praznik – Uskrs.

“Sa željom da Vaskrs proslavite u dobrom zdravlju, miru i radosti pozdravljam Vas tradicionalnim pozdravom “Hristos voskrese!

Vaskrs, kao jedan od najznačajnijih hrišćanskih praznika, upućuje nas na očuvanje porodice i da zajedno negujemo ljubav, razumevanje i toleranciju.

Ovaj veliki praznik podseća nas i ukazuje na potrebu da se udružimo, da vreme provodimo u miru i slozi, da pokažemo poštovanje jednih prema drugima i želju da svi budemo bolji ljudi. Najveći hrišćanski praznik nas takođe podseća da smo svi deo istog društva koje neguje različitost i poštovanje drugih vera, kultura, naroda i nacionalnosti.

Su Jongding generalni direktor kompanije Srbija Zidjin Majning 3
Su Jongding

Srbija Ziđin Majning deo je Ziđin Majning Grupe koja posluje u još 15 zemalja i kao takva predstavlja mesto zajedničkog rada na hiljade ljudi širom sveta, koji zajedno čine jednu veliku porodicu. Naš cilj je da nastavimo da razvijamo dobre odnose među svim narodima i da zajedno gradimo „Rudarstvo za bolje društvo“. Smatrajući da „Sloga rađa bogatstvo“, želja nam je da svojim ličnim primerom i prijateljskim odnosima koje gradimo unutar našeg srpsko – kineskog kolektiva ukažemo na trajne i neraskidive veze između dva naroda, kao i na srdačnu želju da doprinesemo da se prijateljski odnos naših dveju država Kine i Srbije, još više učvrsti. 

Želim Vam mir, zdravlje, radost, blagostanje i sreću i upućujem vam iskrene želje da današnji praznik dočekate u miru, ljubavi i dobrom raspoloženju.

Neka Vaskrs, kao praznik vere u bolju budućnost, donese radost i svako dobro u vaše domove”, navodi se u čestitki.

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Gradsko veće u Boru predložilo kadrovske promene u Sportskom centru i Vodovodu

Ist Media

Članovi Senata Univerziteta u Beogradu u poseti Srbija Ziđin Koper

Ist Media

Povratak Živorada Žike Petrovića – novi direktor JKP Vodovod u Boru – Sindikat upozorava: Zaposleni rade u nehumanim uslovima

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X