Uručene donacije od prihoda sa vaterpolo turnira u Boru

503 0

BOR, (IST Media) Dečijoj klinici u Tiršovoj, danas je na Borskom jezeru uručen najveći deo prihoda sa humanitarnog vaterpolo turnira osam nacija, koji je ovog meseca održan u Boru.

 

“Tiršovoj” je simbolično uručen veliki ček od dva miliona dinara za kupovinu neophodne opreme, dok su borsko i majdanpečko dečje odeljenje dobili po 400 hiljada dinara.

 

donacija_vaterpolo

U ime uprave bolnice u Tiršovoj i dece koja se leče u toj ustanovi Vaterpolo savezu, opštini Bor i RTB-u Bor zahvalila se dr Mirjana Raičević, načelnica Odeljenja neurohirurgije u Tiršovoj, a ispred dečjeg odeljenja borske i majdanpečke bolnice, doktorke Slavica Vučković i Marija Stefanović.

 

Kompletan trošak organizacije vaterpolo turnira pokriven je iz donacija i od novca prikupljenog prodajom ulaznica”, rekao je generalni direktor RTB, Blagoje Spaskovski, koji je u ime tog preduzeča i opštine Bor uručio ček.

 

Direktor Vaterpolo Saveza Srbije Nemanja Marjan zahvalio se Boru na gostoprimstvu i organizaciji, te svim Boranima preneo pozdrave ovog Saveza.

 

Na vaterpolo turniru u Boru učestvovale su reprezentacija Italije, Španije, Brazila, Francuske, Japana, Grčke, Crne Gore i Srbije, koje će se u avgustu takmičiti i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X