DruštvoTema danaНекатегоризовано

Uručene donacije od prihoda sa vaterpolo turnira u Boru

BOR, (IST Media) Dečijoj klinici u Tiršovoj, danas je na Borskom jezeru uručen najveći deo prihoda sa humanitarnog vaterpolo turnira osam nacija, koji je ovog meseca održan u Boru.

 

“Tiršovoj” je simbolično uručen veliki ček od dva miliona dinara za kupovinu neophodne opreme, dok su borsko i majdanpečko dečje odeljenje dobili po 400 hiljada dinara.

 

donacija_vaterpolo

U ime uprave bolnice u Tiršovoj i dece koja se leče u toj ustanovi Vaterpolo savezu, opštini Bor i RTB-u Bor zahvalila se dr Mirjana Raičević, načelnica Odeljenja neurohirurgije u Tiršovoj, a ispred dečjeg odeljenja borske i majdanpečke bolnice, doktorke Slavica Vučković i Marija Stefanović.

 

Kompletan trošak organizacije vaterpolo turnira pokriven je iz donacija i od novca prikupljenog prodajom ulaznica”, rekao je generalni direktor RTB, Blagoje Spaskovski, koji je u ime tog preduzeča i opštine Bor uručio ček.

 

Direktor Vaterpolo Saveza Srbije Nemanja Marjan zahvalio se Boru na gostoprimstvu i organizaciji, te svim Boranima preneo pozdrave ovog Saveza.

 

Na vaterpolo turniru u Boru učestvovale su reprezentacija Italije, Španije, Brazila, Francuske, Japana, Grčke, Crne Gore i Srbije, koje će se u avgustu takmičiti i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

In memoriam: Nebojša Dimitrijević (1959-2024)

Ist Media

U toku radovi na zameni toplotnih podstanica

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X