Uoči vaterpolo turnira Borani strahuju da se ne ponovi slučaj “Kraljevo”

286 0

 

BOR, (IST Media, Saša Trifunović) – Ostalo je nešto manje od dve nedelje do početka jednog od najjačih svetskih vaterpolo turnira u ovoj godini, koji će biti održan od 13. do  17. jula u Boru, a još uvek nije poznato kada će karte biti puštene u prodaju niti koliko će koštati.

 

Vaterpolo reprezentacije Srbije, Crne Gore, Španije, Grčke, Italije, Japana, Brazila i Francuske, učestvovaće na turniru u okviru priprema za Olimpijske igre u Riju, a naši zlatni momci su svoju dominaciju na svetskoj vaterpolo sceni pokazali i danas, odbranivši titulu prvaka Svetske lige ubedljivom pobedom nad reprezentacijom SAD-a rezultatom 10:7.

 

Ko će gledati našeg najboljeg strelca Filipa Filipovića?
Ko će gledati našeg najboljeg strelca Filipa Filipovića?

Za turnir u Boru na kome će igrati srpski “delfini” vlada ogromno interesovanje. IST Media svakodnevno prima imejlove čitalaca koji se interesuju kada će i po kojoj ceni biti puštene ulaznice u prodaju.

 

U Sporskom centru “Bor” saznajemo da cena ulaznica još uvek nije definisana niti se zna kako će se prodavati i od kada, pa mnogi Borani strahuju da se može ponoviti “slučaj Kraljevo” iz 2015. godine, kada su ulaznice za Dejvis kup mečeve reprezentacije Srbije i Hrvatske sa blagajne “ispraile” za 15 minuta, i da su mnoge podeljene “ispod žita”.

 

Tada su turnir u Kraljevu gledali svi sem Kraljevčana, pa je reagovao i svetski reket broj 1, Novak Đoković, ocenjujući to kao krivično delo zbog koga neko mora da odgovara. Od 3.100 mesta, na biletarnici se našlo svega stotinak ulaznica.

 

Predsednik Organizacionog odbora Blagoje Spaskovski, međutim, rekao je ranije za IST Media da će prodaja karata biti transparentna i bez privilegija, budući da je sav novac od prodatih ulaznica namenjen u humanitarne svrhe (Dečijoj klinici u Tiršovoj). To praktično znači da neće biti besplatnih karata.

 

 

Na prvom sastanku Organizacionog odbora kome je prisustvovala i IST Media, pominjano je da će cene ulaznica biti najmanje 200 a najviše 400 dinara za VIP ložu.

 

Ulaz za mališane bi trebalo da bude besplatan, ali je nejasno kako će to biti organizovano s obzirom na ograničen broj mesta.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Halo Spasovski….
    Okey, novac od prodatih karata u humanitarne svrhe Decjoj bolnici u Tirsovoj, ali ne sve brate to su velike pare. Ja sam za decu i ja imam 3 deteta, ali sto sve pare od ulaznica dajte 1/3, a ostalo ako moze neke aparate koji bolnica u Boru nema za neke operacije da nebi ljudi iz istocne Srbije tj Timockog regiona isli cak Beograd, Nis na operacije. A zna se i da ima puno obolelih od Raka. Zasto se te pare nebi ulozile u Boru, a ne sve Beograd. Taj Beograd se izgradio i izgradjuje, a Bor koji je nekada bio najbogatiji, sada je na prsjackom stapu.Jesam za to da nam glavni grad bude sredjen i lep, ali mora da se vodi racuna i o ostalim gradovima Srbije . Nisu samo u Beogradu ljudi, a van Beograda zivotinje. A pogledajmo koliko je samo u Boru umrlo od raka, i koliko obolevaju zbog zagadjenog vasduhaa. Iskoristite te pare od ulaznice za filtere na dimnjacima da ne truje stanovnistvo Bora i njegovu okolinu.

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X