Umalo tragedija u Boru: Trogodišnjak mlađu sestru udario čekićem u glavu

379 0

BOR, Devojčica iz Bora stara svega 18 meseci, zadobila je povrede lobanje i oteklinu na mozgu, kada ju je čekićem u glavu udario trogodišnji brat. Nesreća se dogodila sinoć, u trenutku kada su mališani ostali sami u sobi.

 

Kako smo saznali, devojčica je sedela na noši kada joj je brat prišao sa čekićem koji je uzeo sa stola i udario u glavu.

 

Pošto je dovežena u borsku bolnicu, sanirana joj je povreda na glavi a upućena je i na dodatni pregled kod neurohirurga.

 

Međutim, kako smi saznali, majka to nije uradila, već je dete odvela kući. Da je povreda mnogo ozbiljnija, shvatila je kada joj se ćerka probudila i počela da povraća. Ponovo je devojčicu odvela kod lekara, i nakon detaljnijeg pregleda skenerom, utvrđen joj je prelom kosti temena i otok na mozgu.

 

Prema rečima načelnika odeljenja hirurgije bolnice u Boru, doktora Gorana Joksimovića, povređena je u večernjim satima primljena u prijemno-trijažni blok sa vidljivim znacima pospanosti.

 

“Nakon konsultacija neurohirurga, neurologa i pedijatra, devojčica je ambulantnim kolima odmah prevežena na odeljenje neurohirurgije Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj. Njeno zdravstveno stanje je stabilno, ali zbog daljeg toka i terapije poslata je na kliniku u Beogradu”, rekao je doktor Joksimović

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X