Politika

Ujedinjena opozicija Bora: Gradska vlast pravi kvote za miting podrške Vučiću 26. maja

Skupstina garada Bora 2

 

Ujedinjena opozicija Bora (UOB) skrenula je pažnju da lokalna vlast zaposlene u javnom sektoru pretvara u kvote za miting podrške svom lideru zakazanom za 26. maj.

Mnoge će naterati raznim uslovljavanjima da stave kapu sa partijskim logom i fotografisati se ispred autobusa bez obzira da li su članovi SNS , ili će, zbog radnog mesta, mnogi morati to nevoljno da čine, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

UOB je kritikovala lokalnu vlast što će dati saglasnost za prodaju dela stadiona FK Rudar radi izgradnje Šoping centra i zbog lošeg stanja u javnom sektoru uprkos subvencijama.

Podsetili su i na predizborno a lažno obećanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je pre godinu rekao da će posetiti Bor i pojedina sela nakon izbora, ali  da je i lokalna vlast zaboravila na svoja predizborna obećanja.

Aleksandar Vučić je obećao da će se najbrže moguće krenuti sa izgradnjom nove bolnice. Lokalni čelnici su njegove reči to više puta ponavljali i na kraju opet sve pomerili za narednu budžetsku godinu.  Zaboravili su i na železničku stanicu, nekada ponos Bora, koja je danas pretvorena u ruinu. Ne misle ni o uništenoj „Kapiji Bora“, dvorcu Aleksandra Karađorđevića u Brestovačkoj banji i evropsko strelište, rekao je odbornik Narodne stranke Dragan Marković.

On je podsetio i da je Vučić tokom kampanje najavio skoru rekonstrukciju puta od Bora ka Selištu, ali da su sve bila lažna obećanja.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Grad da podrži mlade šahiste koji beleže dobre rezultate

Ist Media

SSP: Rezoluciju Evropskog parlemanta vlast i tabloidi koriste za širenje govora mržnje

Ist Media

NPS: Bor nema strategiju razvoja turizma, Turistička organizacija samo aparat za stranačko promovisanje

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X