Uhvaćen prevarant iz Uroševca

339 0

Policija u Knjaževcu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru odreda meru zadržavanja do 48 sati A. M. (1981) iz Uroševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri krivična dela prevare.

 

Sumnja se da je krivična dela izvršio na teritoriji opštine Knjaževac, u periodu od početka 2014. godine, tako što se predstavljao kao ozbiljan poslovan čovek koji će kupiti ili otvoriti nove fabrike, kao i da u Albaniji, Makedoniji i Italiji ima velika preduzeća (Fabriku cigareta, benzinske pumpe i drugo).

 

a.m.
Osumnjičeni prevarant

 

 

„Time je doveo i održavao u zabludi više osoba sa teritorije Knjaževca kojima je tražio određenu sumu novca, uz obećanje da će se njihovo ulaganje u razne poslovne poduhvate višestruko vratiti kroz poslovnu saradnju, sponzorstva i zaposlenja. Sumnja se da ih je na ovaj način oštetio za oko 290.000 dinara“, saopštila je policija, koja je po prvi put u ovom delu Srbije objavila fotografiju osumnjičene osobe ali i inicijale.

 

„Pošto se sumnja de je A.M. prevare vršio na teritoriji cele Srbije, molimo građane da, ukoliko su prevareni na ovakav ili sličan način i osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, o tome obaveste područnu policijsku stanicu“, navela je policija.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Pingback: Uhvaćen prevarant iz Uroševca | Vest dana

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X