Uhapšeni povratnici u pokušaju krađe bakra iz podstanice Toplane. Oči uprte u sud

343 0

bakar kradjaBOR, (IST Media) Borska policija uhapsila je Z. D. (28) i A. D. (24) iz Bora, koji se sumnjiče za pokušaj krađe sekundarnih sirovina iz podruma Toplane Bor u ulici Dimitrija Tucovića.

 

Osumnjičeni su zatečeni prilikom obijanja podstanice, nakon čega su po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Boru uhapšeni i predati na dalju nadležnost.

 

Obojica su borskoj policiji od ranije poznati kao višestruki povratnici u izvršenju krivičnih dela u oblasti kriminaliteta krađe i ilegalne trgovine sekundarnih sirovina.

 

S obzirom na dosadašnju sudsku praksu u Boru, imamo razloge da sumnjamo da će Opštinski sud konačno odrediti adekvatnu kaznu za ovo krivično delo, kao što je to nedavno bio slučaj u Nišu. Jer, eventualno pričinjena šteta daleko je veća od same vrednosti ukradene robe.

 

Podsećanja radi, nedavno je ceo grad bio doveden na rub strujnog kolapsa zbog lopova koji su ukrali bakar iz glavne trafo stanice.

 

Da nije zgražavanja medija na visinu presude u Nišu, situacija u Srbiji bi bila drugačija!

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

30. oktobra koncert The Frajle

Piše - 5. October 2012. 0
Ustаnovа “Centаr zа kulturu opštine Bor” orgаnizuje 30. oktobra u 20 sаti u sаli bioskopа “Zvezdа” koncert grupe “The Frajle”.…

Radovi na mreži

Piše - 16. August 2017. 0
BOR (IST Media, Aleksander Ilić) Zbog radova na mreži bez električne energije će u sredu 16. avgusta od 9 do…

Slatini suspendovan teren

Piše - 12. January 2012. 0
Fudbaleri Slatine u 10.kolu Pomoravsko-Timočke zone, zbog suspenzije domaćeg terena odigraće utakmici protiv Majdanpeka u nedelju, na stadionu „Kablova“ u…

There are 1 comments

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X