Uhapšen lažni borski terorista

291 0

BOR, 4. februara 2012. (Saša Trifunović, Ist Media) Policija u Boru uhapsila je Bratislava J (62) iz Bora, koji je priznao da je danas oko 13 sati pozvao dispečersku službu beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”, i prijavio da je u avionu kompanije “Air France” postavio razornu bombu.

 

 

Nakon dojave koja se ispostavila kao lažna, nastala je prava uzbuna na aerodromu, a pripadici specijalne jedinice MUP-a Srbije izvršili su detaljan pregled aviona koji se spremao da poleti na liniji Beograd – Pariz .

 

Zbog ove lažne uzbune, aerodrom je bio blokiran oko dva sata, a putnici iz Air France aviona za svaki slučaj evakuisani.

 

Prema dobijenim podacima, osumnjičeni je priznao da je imao nameru da se samo malo našali. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog širenja lažnih informacija i širenja panike. Saznali smo, takođe, da Bratislavu ovo nije bila prva “neslana” šala.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

RTB-u od Eliksira motorne sanke

Piše - 17. February 2012. 0
BOR – Poslovni partner Rudarsko-topioničarskog basena Bor „Eliksir grupa“, na inicijativu generalnog direktora Blagoja Spaskovskog, donirala je ovom preduzeću motorne…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X