Uhapšene osobe koje su u Boru krale akumulatore, oluke, mesing, televizore, novac

297 0

BOR (IST Media) Borska policija rasvetlila je 20 teških krađa i krađa, koje su se u protekla dva meseca dogodile na teritoriji opštine Bor i identifikovala deset osoba osumnjičenih da su počinili ova krivična dela.

 

Sumnja se da su muškarci starosti 27 i 28 godina iz Bora obili devet parkiranih vozila iz kojih su otuđili akumulatore, kao i da im je saučesnik u tri krivična dela bio sugrađanin star 28 godina.

 

Policija je identifikovala i muškarca starosti 22 godine koji se sumnjiči da je sa zgrade Doma kulture u Boru otuđio bakarne limove, a iz Vatrogasnog doma mesingane predmete.

 

hapsenje

 

 

Takođe, rasvetljena je i krađa zlatnog nakita iz stana u Boru, za koju je osumnjičen muškarac star 32 godina. On se tereti i da je zajedno sa sugrađaninom starim 36 godine uzeo novac iz dva parkirana automobila.

 

Policija je pronašla i dvojicu mladića iz Bora starosti 20 i 16 godina koji su osumnjičeni da su obili pet prodavnica i kafića iz kojih su odnosili robu i novac.

 

Sumnja se da su dvojica muškaraca starosti 23 i 21 godinu obili kuću u Boru iz koje su odneli dva televizora i lap top.

 

Protiv svih osumnjičenih biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Počelo čišćenje korita reke Pek

Piše - 28. February 2014. 0
MAJDANPEK, (IST Media, Ivan Popović) Nakon dogovora čelnika opštine Majdanpek i predstavnika Rudnika bakra Majdanpek u ovom gradu počelo je čišćenje…

There are 1 comments

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X