Uhapšen Zoran M. (51) zbog ubistva dvoje Borana. Brat žrtve u šoku

643 0

BOR, Policija je uhapsila danas Zorana M. (51) iz Bora, zbog sumnje da je pre nekoliko dana u ulici 3. oktobar 35 ubio svog sugrađanina Ljubu V. (54) i njegovu nevenčanu suprugu Lidije R. (46), državljanke Makedonije.

 

Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je ovu informaciju , ali i dodao da još nisu poznati motivi koji stoje iza tog dela.

 

“Osumnjičeni je priznao da je počinio krivično delo. Postoje video-snimci koji ga povezuju sa mestom izvršenja dela. Izvršeno je i poligrafsko ispitivanje tokom kojeg je priznao izvršenje. O motivima i ostalim detaljima ne bih govorio bez dogovora s tužilaštvom”, rekao je Stefanović.

 

brat ljube v

Brat žrtve (desno) juče je bio u šoku, nije mogao da pretpostavi motive zločina

 

Kako saznajemo, ubica je tupim predmetom žrtvama zadao smrtonosne udarce, nakon čega je izašao iz stana broj 35 na devetom spratu i za sobom zaključao ulazna vrata.

 

Polciija je tek juče otkrila bežvotna tela koja su bila u fazi raspadanja, nakon što je zgradom počeo da se širi neprijatan miris.

 

Komšije su juče rekli za IST Media da je Ljuba V. nedavno podigao kredit, i izrazili sumnju da je reč o koristoljublju.

 

Policija sumnja da se ubistvo dogodilo 13. jula.

 

Zoran M. će, nakon isteka zadržavanja, uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

policija bor

Nožem napala muža

Posted by - 1. septembra 2023. 0
  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. P. (1986) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da…
X