UHAPŠEN radnik ŠUMSKE SEKCIJE BOLJEVAC. UZEO MITO za žigosanje i izradu propratnice za prevoz drva

1352 0
BOLJEVAC, (IST Media, foto: pixabay) Pripadnici MUP-a Srbije iz Odelenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su D.S. (43), radnika Javnog preduzeća „Srbija šume“ u Šumskoj upravi u Boljevcu za koga, zvanično je saopšteno, postoji osnovana sumnja da je počinio krivično delo primanje mita.

Kako piše Politika, uhapšeni i osumnjičeni D.S. tereti se da je od meštanina jednog sela između Boljevca i Zaječara tražio i primio tri hiljade dinara kako bi obavio ono što mu je inače službena i radna obaveza – otpremu drva koja je oštećeni posekao, odnosno žigosanje isečenih stabala i izradu dokumentacije – propratnice za tovar i prevoz.

Uhapšenom D.S. određeno zadržavanje do 48 sati i on će u tom roku uz krivičnu prijavu biti priveden Posebnom odelenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, navodi se u saopštenju niške policije.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Maleri ili loše gume?

Piše - 9. February 2012. 0
BOR, 9. februara 2012. (Saša Trifunović, Ist Media) U poslednjih 10 dana dva policijska vozila učestvovala su u saobraćajnim udesima u…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X