POLICIJSKI SLUŽBENIK iz Bora iz SEFA MUP-a UKRAO DVA KILOGRAMA HEROINA

4903 0
BOR, (IST Media) Sektor unutrašnje kontrole i pripadnici policijske uprave u Boru, uhapsili su u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru I.M. (34), zaposlenog u voznom parku PU Bor, pod sumnjom da je iz metalnog sefa službenih prostorija borske policije ukrao oko dva kilograma zaplenjenog heroina.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, on je heroin za 2.000 evra prodao svom sugrađaninu S. D. (27), koji je zatim posredstvom S.S, kilogram heroina prodao dvadesetogodišnjem muškarcu za duplo višu cenu.

Kako IST Media saznaje iz izvora istrage, ključ od sefa u kome se čuvaju zaplenjeni narkotici dostupan je nekolicini službenika, a istraga treba da utvrdi ko je, i da li je još neko umešan u ovu neverovatnu krađu.

Protiv I.M je podneta prijava zbog teške krađe, kao i zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, nakon čega mu je određen pritvor do 48 sati.

Krivična prijava i dvodnevni pritvor podneta je i protiv S.D. i S.S., dok će protiv muškarca, starog 20 godina, prijava biti podneta u redovnom postupku.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Bor pre 66. godina u listu Kolektiv

Piše - 17. novembar 2013. 0
Zahvaljujući digitalizaciji lista “Kolektiv”, koju je sprovelo Zavičajno odeljenje Narodne biblioteke u Boru, u narednom periodu ćemo iz pomenutog glasila…

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

X