UČESTVUJTE u javnoj raspravi o nacrtu plana javnog zdravlja za narednih 10 godina

287 0

BOR, (IST Media) Gradsko veće Bora pozvalo je sve građane, udruženja i stručnu javnost da se upoznaju sa radnim tekstom Nacrta Plana javnog zdravlja za period 2019.-2029. godine i da daju predloge, sugestije i komentare. Nacrt Plana možete preuzeti OVDE.

Javna rasprava o Nacrtu plana održaće se od 27. septembra do 12. oktobra.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora-Odeljenju za privredu i društvene delatnosti putem elektronske pošte na adresu: [email protected] ili na adresu Moše Pijade br. 3, sa napomenom: ,,Za javnu raspravu o Nacrtu plana.

Predlozi, sugestije i komentari dostavljaju se na obrascu koji se može preuzeti uz tekst Nacrta plana.

U okviru sprovođenja javne rasprave biće održan otvoreni sastanak u formi okruglog stola 8. oktobra u Boru, sali br. 2 u zgradi grada Bora sa početkom u 10,00 časova, na kojem će biti predstavljen tekst Nacrta plana.

Zainteresovani učešće na otvorenom sastanku treba da prijave na elektronsku poštu [email protected], najkasnije do 7. oktobra.

Po okončanju Javne rasprave, Gradska uprava grada Bora – Odeljenje za privredu i društvene delatnosti će sačiniti izveštaj o održanoj javnoj raspravi i u roku od 15 dana od njenog okončanja isti objaviti na internet prezentaciji www.bor.rs.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X