Učestvujte u JAVNOJ RASPRAVI O BUDŽETU u 2019. Okrugli sto 11. juna

277 0
BOR, (IST Media) Gradsko veće grada Bora pozvalo je sve građane, udruženja kao i stručnu javnost, da se upoznaju sa radnim tekstom Nacrta Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Bora za 2019. godinu i da daju predloge, sugestije i komentare.

Odluku o izmenama i dopunama možete videti na linku OVDE

Javna rasprava o Nacrtu odluke održaće se od 31. maja do 14. juna a učesnici su predstavnici organa Bora, građani, udruženja, stručna javnost, kao i druge zainteresovane strane.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora – Odeljenju za finansije putem elektronske pošte na adresu  [email protected]  ili na adresu Gradska uprava grada Bora – Odeljenju za finansije, Ul. Moše Pijade 3, sa napomenom: ,,Za javnu raspravu o Nacrtu odluke.

Formular za komentare možete preuzeti OVDE

U okviru sprovođenja javne rasprave biće održan otvoreni sastanak u formi okruglog stola 11. juna u Boru, sali br. 2 u zgradi grada Bora u Ul. Moše Pijade br. 3, sa početkom u 10 časova, na kojem će biti predstavljen tekst Nacrta odluke.

Zainteresovani učešće na otvorenom sastanku trebalo je da prijave na elektronsku poštu [email protected], najkasnije do 7. juna.

Po okončanju Javne rasprave, Gradska uprava grada Bora – Odeljenje za finansije će sačiniti izveštaj o održanoj javnoj raspravi i u roku od 15 dana od njenog okončanja isti objaviti na internet prezentaciji www.bor.rs

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X