Učestvujte u JAVNOJ RASPRAVI O BUDŽETU u 2019. Okrugli sto 11. juna

300 0
BOR, (IST Media) Gradsko veće grada Bora pozvalo je sve građane, udruženja kao i stručnu javnost, da se upoznaju sa radnim tekstom Nacrta Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Bora za 2019. godinu i da daju predloge, sugestije i komentare.

Odluku o izmenama i dopunama možete videti na linku OVDE

Javna rasprava o Nacrtu odluke održaće se od 31. maja do 14. juna a učesnici su predstavnici organa Bora, građani, udruženja, stručna javnost, kao i druge zainteresovane strane.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora – Odeljenju za finansije putem elektronske pošte na adresu  [email protected]  ili na adresu Gradska uprava grada Bora – Odeljenju za finansije, Ul. Moše Pijade 3, sa napomenom: ,,Za javnu raspravu o Nacrtu odluke.

Formular za komentare možete preuzeti OVDE

U okviru sprovođenja javne rasprave biće održan otvoreni sastanak u formi okruglog stola 11. juna u Boru, sali br. 2 u zgradi grada Bora u Ul. Moše Pijade br. 3, sa početkom u 10 časova, na kojem će biti predstavljen tekst Nacrta odluke.

Zainteresovani učešće na otvorenom sastanku trebalo je da prijave na elektronsku poštu [email protected], najkasnije do 7. juna.

Po okončanju Javne rasprave, Gradska uprava grada Bora – Odeljenje za finansije će sačiniti izveštaj o održanoj javnoj raspravi i u roku od 15 dana od njenog okončanja isti objaviti na internet prezentaciji www.bor.rs

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X