HronikaНекатегоризовано

Ubistvo obavijeno velom tajni – policija u mobilnom stanju

BOR, (tekst i foto: IST Media) Ni 24 sata od kada je u stanu u ulici Albanske spomenice 9/29 u Boru pronađeno beživotno telo učiteljice u penziji Rumene G.M. (72) iz Gornjana, nije poznato ko je izvršio tako monstruozno ubistvo koje je šokiralo Borane.

 

ubistvo ucciteljica

 

Dramatični događaji iz stana br. 29 još obavijeni velom tajni

 

Danas je izvršena obdukcija, ali policija i tužilaštvo ne žele da u javnost dopru pojedinosti koje bi mogle da ometaju tragove do ubice.

 

Rođeni brat ubijene sa kojim smo danas razgovarali,  Veselin Grujić, u šoku je nakon saznanja šta se dogodilo njegovoj sestri. Danas je dao izjavu u policiji.

 

“Videli smo se pre nekoliko dana ispred “Maksija”. Bila je u društvu jednog od “jehovinih svedoka” i nije delovala uznemirano. Koliko znam, nikome se nije zamerila, i slepo je sledila svoju veru. Ni mi ne znamo šta se tačno dogodilo, jer policija nije želela da o tome govori”, rekao je Grujić za IST Media web portal.

 

Njen sin Aleksandar je vojno lice i živi u Podgorici. Danas je doputovao u Bor, kako bi bio na sutrašnjoj sahrani.

 

Prema šturim podacima iz tužilaštva, potvrđeno je da je reč o svirepom ubistvu koje se verovatno dogodilo pre više od dva dana.

 

Komšije napominju da se vreme ubistva poklapa sa danom kada su isplaćivane penzije, pa ne isključuju mogućnost da je motiv ubistva bila pljačka osobe koja je inače u svoj stan primala svakojake ljude koji su želeli da pristupe “jehovinim svedocima”.

 

Na ulazu u stan, juče su bili vidljivi tragovi krvi, ali ne i nasilno obijanje ulaznih stana, pa se pretpostavlja da je žrtva sama otvorila vrata svom ubici.

 

Pretpostavlja se da su beživotno telo starice pronašli upravo pripadnici “Jehovinih svedoka”, koji su alarmirali policiju.

 

Indikativno je da vrata u stanu broj 29 nisu razvaljena, pa se pretpostavlja da je žrtva poznavala svog ubicu.

 

ubistvo bor ucciteljica 20140329_180340

 

Danas sahrana

Rumena M. Grujić biće sahranjena danas u 13 sati na novom borskom groblju.

Rumena Grujich

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Tragedija u Brestovcu. Mladić (21) se ubio iz pištolja

Ist Media

Cisterna sa sumpornom kiselinom iskliznula iz šina kod Zagrađa

Ist Media

Boranin vozio “bmw” pod dejstvom marihuane. Određeno mu policijsko zadržavanje

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X