U Zaječaru krivične prijave zbog falsifikovanja novca, štete u budžetu i ilegalne prodaje duvana

833 0

ZAJEČAR, (Ist Media) Policijski službenici Odeljenja kriminalističke policije u Zaječaru, podneli su danas krivičnu prijavu protiv bivšeg odgovornog lica u ekspozituri Komrecijalne banke u Zaječaru.

 

sud policija

 

“Postoji osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica. Prijava je podneta i protiv bivšeg radnika te banke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje novca”, navela je policija.

 

Krivičnu prijavu, policija je podnela i protiv bivšeg odgovornog lica u Službi za poslove knjigovodstva u Gradskoj upravi u Zaječaru, koji se tereti da je 2010. godine propustio da zaduži kamatom za kredit za kupljeni mazut, firmu “Toplifikaciju Moravia“-Zaječar u iznosu od oko 2,5 miliona dinara, za koliko je oštećen budžet grada.

 

On se tereti za krivično delo nesavestan rad u službi.

 

I Zaječarka koja je ilegalno prodavala duvan, našla se na meti policije. Osumnjičena se tereti da je suprotno zakonskim propisima stavila u promet oko 65 kilograma rezanog duvana.

 

Ni u jednom slučaju policija nije navela inicijale osumnjičenih.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

policija bor

Nožem napala muža

Posted by - 1. septembra 2023. 0
  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. P. (1986) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da…
X