U udesu u blizini Prokuplja povređen Boranin (23) i još 3 osobe

403 0

 

Četiri osobe su povređene, od toga dve teže, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas oko pola 2 na delu državnog puta Niš – Priština u blizini Prokuplja na izlazu ka Kuršumliji, piše portal Južne vesti.

U prokupačkoj Bolnici navode da su 23-godišnjak (T.N) iz Bora i 23-godišnja devojka iz okoline Kuršumlije sa teškim telesnim povredama nakon ukazane prve pomoći na Urgentnom odeljenju hitno transportovani u Univerzitetsko klinički centar u Nišu na dalje lečenje.

Treća osoba povređena u ovoj saobraćajnoj nezgodi je 21-godišnjak iz Prokuplja. On je nakon dijagnostike zadržan na Odeljenju neurologije radi praćenja i daljeg lečenja, dok je 29- godišnjak iz Prokuplja nakon što je pregledan u UKC Niš, vraćen u prokupačku Bolnicu i trenutno se nalazi u šok sobi hirurgije radi daljeg praćenja i lečenja – kažu u Bolnici.

Prema pisanju portala Jugmedia   Taksista S.M. (29) iz Prokuplja, koji radi u jednom od taksi preduzeća u Prokuplju, sleteo je sa puta i udario u drvo i tom prilikom su sva četiri lica, koja su bila u vozilu povređena.

Prema informacijama Jugmedia, S.M. je vozio dva mladića i devojku iz Kuršumlije ka Prokuplju oko jedan sat nakon ponoći. Na ulazu u Prokuplje, kod vojnih baza, na pravom putu, najverovatnije zbog brze vožnje, sleteli su sa puta i dvadesetak metara dalje udarili u drvo.

Automobil je potpuno smrskan, a povređene su vatrogasci izvlačili kada su isekli automobil u kojem su bili.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X