Društvo

U toku je kompletno renoviranje borske pijace

Pijaca Bor renoviranje

 

U zatvorenom delu borske pijace u toku su radovi na kompletnoj rekonstrukciji objekta, a Snežana Stolić, direktorka “Centroistoka”, firme koja upravlja zelenom pijacom, kaže da će objekat dobiti sasvim nov i moderan izgled.

Do sada je kompletno urađen krov koji je godinama prokišnjavao, a završeni su i radovi u prostoriji u kojoj se prodaju mlečni proizvodi. Uskoro će biti postavljen epoksidni pod, odnosno pod od skupog ali i najkvalitetnijeg materijala, kaže Snežana Stolić za Ist media.

 

 

 

Novina je i to što će biti promenjena ulazna vrata na pijaci, jer će umesto sadašnjih, biti postavljena samootvarajuća vrata na senzor. Kada sve bude gotovo, postaviće se potpuno nove tezge, i urediti izlozi lokala.

 

tezga

 

Završetak radova očekuje se do kraja juna, kada bi trebalo da bude završeno kompletno krečenje objekta, a onda će početi uređenje spoljnog dela pijace.

Prema rečima direktorke Stolić, u renoviranje je Centroistok izdvojio oko 20 miliona dinara.

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Raspisan tender za gradnju Evropskog vrtića u Boru vredan više od 600 miliona dinara 

Ist Media

Za mlade u Boru: Besplatne radionice digitalne i medijske pismenosti

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X