U sudaru motocikla i dačije, povređen Goran Jelenković iz Bora

334 0

saobrachajka motorBOR, (IST Media) Boranin Goran Jelenković (29),  zadobio je teške telesne povrede kada je večeras oko 18.50 motociklom naleteo na automobil marke „dačija“ na raskrsnici u ulici Nade Dimić, kod hotela „Albo“.

 

Mladić sa povredama hitno prevežen u borsku bolnicu i zbrinut na odeljenju ortopedije.

 

„Motociklista je zadobio prelom nadlaktice i butne kosti. Nije životno ugrožen i u ponedeljak će biti operisan i biće opersan“, rekao je za IST Media ortoped Mića Jovanović.

 

Policija je izvršila uviđaj, i prema prvim informacijama, vozač automobila, koji nije povređen, nije propustio motocikl koji je imao prvenstvo prolaza.

 

Ovo je u poslednja dva dana druga saobraćajna nesreća u kojoj su povređeni motociklisti.

 

foto: Bor030
foto: Bor030

 

Juče su oko kod skretanja za selo Brestovac u blizini benzinske pumpe „Topovske šupe“ povređeni mladić i devojka, koji su  motocikom „honda“ velikom brzinom naleteli na traktor preduzeća JKP „Vodovod“ koji je skretao ka selu Brestovac.

 

Kako su za Bor030 izjavili očevici, traktor i motor su se kretali iz pravca Bora, a motociklista je pokušao da zaobiđe traktor koji je počeo skretanje ulevo ka Brestovcu.
Od siline udarca dvoje povređenih su odleteli nekoliko metara od mesta nesreće, dok je motor pronađen tridesetak metara dalje na rizlanom putu koji ide paralalno sa glavnim.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X