U Selištu kod Žagubice započeto uređenje parka za decu

194 0

ŽAGUBICA (IST Media, foto: screenshot TV Homolje) U naselju Selište u Opštini Žagubica u ovoj građevinskoj sezoni završeno je nekoliko kapitalnih investicija. Osim rešenja pitanja snabdevanja meštana vodom, uređenja brdskih puteva, kao i asfaltiranja glavne ulice, započeto je i uređenje parka za decu.

 

Mesto na kome će uskoro biti park za najmlađe
Mesto na kome će uskoro biti park za najmlađe

“Pored mnogobrojnih radova koje smo imali ove godine, ispunili smo zadato obećanje – asfaltirali smo Homoljsku ulicu, koja je inače jedna od najprometnijih ulica u našem selu. Takođe, jedna od meni najdražih investicija je parkić za decu kod Doma kulture”, rekao je predsednik Saveta MZ Selište, Damir Gočić.

 

 

Predsednik Opštine Žagubica, Safet Pavlović i zamenik predsednika Opštine Ljubiša Jovkić, dogovorili su sa Savetom MZ da uređenje parka za najmlađe stanovnike sela bude završeno u predviđenom roku.

 

 

Plan je takođe, kako kažu u lokalnoj samoupravi da svako selo, pored najvažnijih objekata i puteva ima i parkove za decu, pa će u skladu sa mogućnostima u narednoj godini i to biti uvršćeno u redovne aktivnosti.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Rekreacija i sport u Sokobanji

Piše - 15. September 2016. 0
SOKOBANJA (IST Media) Planinarski klub „Ozren“, uz podršku Planinarskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta,  u subotu 17. septembra…

Od majstora do majstora

Piše - 12. May 2016. 0
Piše: Sesar Antonio Molina   Srpski šnajder koji sanja da upozna Amansija Ortegu. Radomir Ranković, koji živi u malom mestu…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X