U petak 28. septembra – NOĆ ISTRAŽIVAČA

355 0
BOR, (IST Media) Evropska Noć istraživača, trinaesta po redu, ove godine će se početi 28. septembra od 15 časova do ponoći u dvadeset sedam zemalja uključujući i Srbiju.

Društvo mladih istraživača Bor, u ime organizatora, poziva nastavnike i učenike borskih škola, predstavnike medija, javne ustanove i građane na V Borsku noć istraživača – BONIS 2018 u petak 28. septembra 2018. od 18,00 d0 20,00 časova na šetalištu u uluci Moše Pijade od drugog kilometra do doma kultere.

Evropska noć istraživača je događaj posvećen popularizaciji nauke i učenju kroz zabavu.

„Vreme je da se još jednom upustimo u otkrivanje naučnih tajni, da zavirimo iza kulisa najneverovatnijih naučnih eksperimenata i zajedno iznova otkrijemo sva uzbuđenja koja sa sobom nose naučna istraživanja! Jer, bez obzira na to da li nam se ove godine pridružuješ prvi put ili, kao mi, u naučnim vodama plivaš već duže vreme, treba da znaš da je put kojim se kreću naučnice i naučnici iz dana u dan drugačiji, uzbudljiviji, pun uspona i padova, iznenadnih otkrića ali i rezultata koje samo uz malu pomoć nauke možemo da predvidimo. I želeli bismo da baš ti budeš deo naše ekipe ove noći“, navodi se u pozivu organizatora.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X