U novom SPO Miki Janošević i Dragan Takovo

532 0

BOR, 20. januara 2012. (Saša Trifunović) – Predsednik povereništva Srpskog pokreta obnove (SPO) u Boru, nakon što je vrh te stranke smenio bivše čelnike koji su tražili ostavku Vuka Draškovića, je Darjan Todorov, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.

 

Milivoje Janošević - stara ljubav zaborava nema

 

Todorov je na konferenciji za novinare naznačio da „predhodno povereništvo u Boru nije ostavilo “ama baš ništa”.

 

“Zbog svoje neefikasnosti, nefleksibilnosti i raznih manipulacija , oni su smenjeni. Zbog lične koristi i bedne akontacije svojih novih poslodavaca, oni su pokušali da nas razjedine, oslabe i na kraju unište”, naznačio je Todorov.

 

Prema njegovim rečima, novi zadatak SPO biće da „zalaganjem, znanjem, stručnošću i srcem, vrati snagu SPO u Boru.

 

Predstavljeni su i novi-stari SPO-vci koji će biti na čelu stranke koja pristupa pokretu Preokret – Milivoje Miki Janošević i nekadašnji alfa i omega u DS-u, Dragan Ivanović Takovo.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Put kojim se ređe ide

Piše - 22. July 2016. 0
BOR, (IST Media, Saša Trifunović) „Đe ste nas to doveli?“, bila je prva reakcija crnogorskih vaterpolista pošto je autobus kojim…

Novi izgled Fejsbuka (VIDEO)

Piše - 8. March 2013. 0
Fejsbuk je najavio potpuno redizajnirani News Feed koji interfejs pretvara u nešto potpuno drugačije od onoga na šta su korisnici…

There are 1 comments

  1. Kako to da je Vuk pristao da rehabilituje bivse clanove, za koje je ranije pricao da ne zeli da ih vise vidi u stranci jer su obrukali i samovoljno napustili SPO.

    Odgovori

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X