Naslovi.netPolitikaTema danaНекатегоризовано

U Krepoljinu otvorena kancelarija predsednika opštine Žagubica

ŽAGUBICA, (IST Media) U Krepoljinu u opštini Žagubica, danas je otvorena kancelarija predsenika opštine, u kojoj će jednom nedeljno predsednik opštine Safet Pavlović razgovarati sa meštanima kako bi se poboljšala komunikacija, i čuli predlozi i primedbe radi poboqšanja kvaliteta života.

 


krepoljin kancelarija

 

Na ovaj način poboljšaće se komunikacija sa izvršnom vlasti, koja će iz “prve ruke” moći da čuje koji su to problemi na koje treba obratiti pažnju i rešiti ih na opšte zadovoljstvo.

 

U kancelariji, koja se nalazi u nedavno uređenom objektu Doma kulture u Krepoljionu, jednom nedeljno predsednik opštine Safet Pavlović će razgovarati sa sugađanima.

 

dom kulture krepoljin

Dom kulture je sređen za višenamensku upotrebu

 

Meštani naselja Bliznak, Medveđica, Krupaja, Milanovac, Sige i Osanice, od sada više neće morati da putuju u 40 kilometara udaljenu Žagubicu kako bi se sastali sa prvim čovekom te opštine.

 

“U ovoj prostorji ću raditi utorkom i razgovarati sa građanima kako bi se upoznao sa njihovim problemima i kako bih u što kraćem roku izašao u susret i rešio problem u skladu sa mogućnostima”, rekao je Pavlović za TV Homolje.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Gradsko veće u Boru predložilo kadrovske promene u Sportskom centru i Vodovodu

Ist Media

Narodni pokret Srbije – Vlast u Boru troši milijarde bez jasnih prioriteta, kontrole i odgovornosti

Ist Media

Nova balon hala u flotaciji Veliki Krivelj suzbija prašinu iz rudnika

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X