U Izvarici i Ribaru, rešen problem vodosnabdevanja

412 0

ŽAGUBICA, (IST Media) Meštani naselja Izvarica i Ribare u opštini Žagubica konačno mogu da odahnu kada je u pitanju vodosnabdevanje. Zdrava pijaća voda, danas je potekla ka svim domaćinstvima.

 

potekla voda u izvarici i ribaru

 

Predsednici dve mesne zajednice nisu krili zadovoljstvo tim povodom, ali su i upozorili da je do problema u isporuci vode došlo usled greške izvođača radova 2011. koji su nestručno obavili posao.

 

„Prethodna bušotina je urađena loše a sumnjamo i da nije izbušena dovoljno, već da je loše urađen posao prikriven ubacivanjem betonske ploče u bušotinu“, kaže Miroslav Stojićević, predsednik MZ Izvarica.

 

I Toplica Radosavljević, predsednik MZ Ribare, proziva prethodnu vlast koja je, kako kaže, napravila grešku, budući da Nadzorni odbor nije reagovao nakon primopredaje nedovršenog posla. Sada  je, kaže, firma Geodril iz Beograda rešila problem u roku od nekoliko dana, tako da će meštani ove dve mesne zajednice imati pijaću vodu i u sušnom periodu.

 

safet pavlovic sa predsednicima mesne zajednice

Safet Pavlović sa predsednicima mesnih zajednica

 

„Srećan sam što kao predsednik opštine mogu da govorim u ime mojih najbližih saradnika i u svoje ime. Izvarico i Ribaru, rešili smo vam vodosnabdevanje za sva vremena“, istakao je Pavlović, koji je napomenuo da je kvalitetno vodosnabdevanje u ovoj opštini jedan od prioriteta.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X