U generalnoj direkciji Ziđin Bor Copper uskoro novo pravilo – SVI KAO JEDAN

2508 0
BOR, (IST Media) Fotografija u vrhu teksta asocira na sliku koja će se, doduše ne baš u toj meri, uskoro videti u Generalnoj direkciji kompaniji Ziđin Bor Copper.

Zaposleni u generalnoj direkciji Ziđin, kako smo saznali, uskoro bi trebalo da dobiju identične uniforme koje će biti u obavezi da nose na radnom mestu, a novi stajling važiće, navodno za sve zaposlene.

Kako je IST Media dobila informacije u toj kompaniji, već je započela proba novih uniformi kako bi se ženama i muškarcima odabrali adekvatni brojevi, a ta HTZ oprema biće, kako smo saznali, šivena u firmi  “Albo” koja se bavi proizvodnjom zaštitne opreme.

Za sada se još uvek nagađa da li će zaposleni biti u obavezi da do posla dolaze “uniformisani” ili će se presvlačiti na radnom mestu, a nepoznanica je i da li će imati obavezu da na radnom mestu nose cokule, kao što to rade brojni Kinezi u Direkciji.

Iako nismo uspeli da od zaposlenih javno dobijemo bilo kakvu reakciju, ipak su nam neki od njih preneli da se ženama novo pravilo, kojim će iz brendirane garderobe uskočiti u radne uniforme, ni malo nije dopalo.

Nadaju se, saznali smo, da će ovo pravilo važiti samo za zaposlene koji će imati potrebe da ulaze u pogone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X