U Frankfurtu 31. decembra ubijen Boranin Bojan Ristić

1107 8

U Frankfurtu 31. decembra ubijen Boranin Bojan Ristić

 

BOR, (IST Media, Saša Trifunović) Boranin Bojan Ristić (37), jedan je od dvojice srpskih državljana koji je uoči dočeka nove godine, 31. decembra, ubijen nožem u hotelu „Luksor“ u Frankfurtu, potvrdio nam je njegov otac, profesor fizičkog vaspitanja u Gimnaziji, Stanoje Ristić.

 

Bojan Ristić

 

On kaže da ga je o ubistvu sina obavestila policija 1. januara uveče. Pokazali su mu fotokopiju Bojanovog pasoša, upitali ga da potvrdi da je to njegov sin, a onda mu saopštili vest koja je ovu porodicu zavila u crno.

 

Profesor Stanoje Ristić

„Nisam saznao detalje, već samo da su moj sin i njegov prijatelj, kod koga je Bojan otputovao pre mesec dana, dvadesetogodišnji Beograđanin, izbodeni noževima. Bojan je od nanetih povreda umro u hotelskoj sobi, a njegovog prijatelja nisu uspeli da spasu lekari kojima je mladić preminuo na operacionom stolu“, rekao nam je Stanoje.

 

Srpski konzul u Nemаčkoj je obavestio porodicu Ristići da je u toku obdukcijа tela nastradalih, i dа se ne zna šta je prethodilo ubistvu, ko je to uradio i zbog čega.

 

Ono što je Stanoje uspeo da sazna, to je da su Bojаn i njegov drug, koji u Frаnfurtu imа piceriju, kobne noći raznosili pice.

 

„Imam utisak da je moj sin bio nа pogrešnom mestu u pogrešno vreme, i da je sa drugarom u hotelskoj sobi video nešto što nije smeo“, pokušava da odgonetne profesor.

 

Porodica Ristić danas je otputovala u Nemačku kako bi preuzeli telo njihovog sina. Nadaju se da će tamo i saznati kako se dogodila tragedija u hotelu „Luksor“.

 

Bojаn iz prvog brаkа ima ćerkicu.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 8 comments

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X