HronikaNaslovi.netНекатегоризовано

U flotaciji RTB-a pronađeno telo tehnologa Nevenke N. još nepoznat uzrok smrti

 

BOR (Saša Trifunović) Ni nakon dva dana od kako je nastradala tehnolog u borskoj flotaciji RTB-a Nevenka N. (48), nisu poznati detalji ove tragedije.

 

O uzroku smrti trebalo bi da se danas izjasne obducenti iz Niša koji su danas u Boru, a istraga treba da rasvetli šta se zapravo dogodilo u nedelju, u prvoj smeni flotera.

 

Prema dosadašnjim saznanjima i izjavama njenih kolega, Nevenka je nakon završene prve smene pošla u kupatilo kako bi se presvukla i istuširala a na stolu je ostavila mobilni telefon i cigarete. Njeno telo pronađeno je tek uveče u bunkeru sa piritom, pošto je prijavljeno da se sa posla nije vratila kući.

 

Šta se zapravo dogodilo još niko pouzdano ne zna, ali je velika verovatnoća da je Nevenka u bunker sa žitkom masom pirita, dubokim oko tri metra, propala kroz daske preko kojih je morala da pređe kako bi došla do kupatila. Da li su daske bile trule i popustile pod njenom težinom, trebalo bi da utvrdi istražni organi. Njihov zadatak će biti i da utvrde da li su poštovani svi standardi zaštite na radu i bezbednosti pogona Flotacije, kao i da li je neko odgovoran za smrt ove žene.

 

Novinarima su njene kolege kazale da je Nevenka poslednjih nekoliko meseci bila utučena zbog smrti njenog muža.

 

– Njen suprug, inače naš kolega, preminuo je pre tri meseca što je Nevenku jako pogodilo. Nije uspevala da se povrati od šoka i sa nama je slabo komunicirala. Znali smo da mnogo pati, bila je utučena i često rasejana, rekao je jedan od njenih kolega.

 

Prema prvim saznanjima, na licu mesta nisu nađeni tragovi nasilja, tako da je isključeno ubistvo.

Spoljašnost borske flotacije gde je nastradala Nevenka N.

 

Nevenka i Perica

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Nova balon hala u flotaciji Veliki Krivelj suzbija prašinu iz rudnika

Ist Media

Vikend rezultati kontrole saobraćaja – alkohol, psihoaktivne supstance i otpor testiranju

Ist Media

NSZ: Bor drugi u Srbiji po izdvojenom novcu za zaposlenje

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X