FudbalSportНекатегоризовано

U Donjem Milanovcu održana konferencija klubova, Okružne lige Bor

BOR, (Dragan Popaz) Donji Milanovc bio je minolog vikenda domaćin treće konferencija klubova Okružne lige Bor, gde su klubovi upoznati sa zakonom o preregistraciji klubova i ligaškim izveštajem komesara takmičenja u jesenjem delu šampionata. 

 

Na sastanku klubova, koji je održan u sali MZ D.Milanovac jednoglasno su usvojeni izveštaji komesara za takmičenje jesenjeg dela prvenstva u Okružnoj ligi, a klubovi su informisani o rokovima i tehničkoj proceduri preregistracije klubova u APR-u, koja je obavezna da se završi do 12.aprila 2012. godine.

 

Upravni odbor je na kraju konferencije,  na osnovu važećeg Statuta,  iz svojih redova (klubova okružne lige Bor), izabrao  osam predstavnika za Izbornu Skupštinu FS Borskog okruga. Naime predstavnici za Izbornu Skupštinu FS Borskog okruga su iz sledećih klubova: Bor, “Rudra”-Bor, Zlot, “Poreč”-Donji Milanovac, Rudna Glava, “Sloga”-Kobišnica, Rajac i “Ključ” iz Zaječara.

 

Detalj sa sastanka klubova Okružne lige Bor, u Donjem Milanocu

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Najveći evropski uspeh borskih kuglaša – SREBRO OKO VRATA MATEJE TADIĆA

Ist Media

Borski karatisti sa Evropskog šampionata u Sloveniji doneli deset medalja

Ist Media

„Sportske igre mladih 2024″ – 14. maja na više lokacija u Boru

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X