UHAPŠEN MANIJAK SA AUTOBUSKE STANICE. Hapšenja zbog NASILJA U PORODICI u Boru i Zaječaru

1187 0
BOR/ZAJEČAR, (IST Media) U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela obljuba nad detetom, nedozvoljene polne radnje, nasilje u porodici, polno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica…

Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok su dve osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama zbog ovih krivičnih dela.

Borska policija uhapsila je B.S. (32) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On je osumnjičen da je, pod dejstvom alkohola, putem telefona pretio svojoj vanbračnoj supruzi da će je lišiti života i telesno povrediti, a iste pretnje je uputio i preko njene majke.

Policija je osumnjičenog pronašla u kući oštećene, u koju je ušao kroz prozor, i tom prilikom je od njega oduzet nož, nakon čega je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu.

Pripadnici MUP-a su po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv tridesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje. Sumnja se da je on pred oštećenom,u krugu autobuske stanice, svukao pantalone i onanisao.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, policija je podnela i krivičnu prijavu protiv četrdsetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, jer je nakon kraće svađe, više puta udario maloletnu ćerku.

Pripadnici MUP-a u Zaječaru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv šezdesettrogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici.

Osumnjičena se tereti da je svoju majku, nakon verbalne rasprave, najpre udarila u čelo, a potom razbila ogledalo od koga je parče stakla udarilo oštećenu i poseklo je.

Zaječarska policija je po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on, nakon verbalne rasprave prvo udario brata pesnicom u glavu, potom pokušao da uguši majku koju je više puta udario jer je pokušala da spreči tuču, a zatim naneo povrede lopatom i supruzi koja je pokušala da smiri situaciju.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X