DruštvoНекатегоризовано

U Boru danas jednodnevna konferencija WEBdan

ddJednodnevna „WebDan“ konferencija posvećena zaradi preko interneta i pokretanju uspešnih web sajtova biće održana u sali muzičke škole u Boru, u subotu 13. aprila 2013. sa početkom od 11 časova. Organizatori konferencije su Centar za kulturu Bor i agencija “MWEB”.

 

Osmoro mladih predavača i internet preduzetnika prenosiće svoja znanja i iskustva u radu na nekim od najpopularnijih i najzanimljivijih web sajtova u Srbiji. Govoriće o mogućnostima za zaposlenje pomoću interneta, kako raditi od svoje kuće za klijente iz celog sveta a biće prezentovane i studije slučaja uspešnih web projekata.

 

Predavači su Marko Dražić i Radomir Basta, osnivači popularnih sajtova Njuz.net i Tarzanija.com, zatim Nataša Blagojević, devojka koja izrađuje odevne predmete i uspešno ih prodaje na internetu, osnivač informativnog portala Bor030.net Igor Mitrović, potom Ivan Gaćeša, internet preduzetnik i vlasnik sajta klimauredjaji.com, i web dizajner Marko Aleksić koji će govoriti o web trendovima i freelance poslovima.

 

O tržištu IT poslova u Srbiji kao oblasti u kojoj su plate iznad proseka za našu zemlju i u kojoj se najbrže dolazi do zaposlenja govoriće Elena Erdeljanović, predstavnik kompanije Infostud.

 

Programer Nemanja Čedomirović predstaviće Udruženje PHP programera i preneti dragocena iskustva koja je stekao baveći se programiranjem.

 

Konferencija „WebDan“ namenjena je pre svega srednjoškolcima i studentima, ali i svima onima koji imaju želju da nauče više o zaradi preko interneta.

 

Predavanja su besplatna za sve zainteresovane, uz obaveznu prijavu na sajtu www.webdan.rs

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Porukom “SVI SMO DRUGAČIJI ALI SMO SVI JEDNAKI” obeležen dan škole VIDOVDAN

Miloš Marković

Milikić: Do oktobra završetak radova na krovu zatvorenih bazena

Miloš Marković

E-kapija: Kod Bora će se graditi tri naselja za oko 2.250 stanovnika. Predviđeno i za preseljenje sela Krivelj

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X