U akciji Armagedon uhapšen Boranin zbog sumnje da je rasturao pedofilske sadržaje

424 0

policija_hapsenje2BOR, (IST Media) Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u nastavku akcije „Armagedon“, uhapsili su četiri osobe osumnjičene za preuzimanje, proizvodnju i distribuciju pedofilskog sadržaja, a među njima je Boranin S.F. (22).

 

“Policija je, prilikom pretresa stanova i ostalih prostorija koje koriste osumnjičeni, pronašla veću količinu pedofilskog materijala u elektronskom obliku, kao i veću količinu računarske opreme”, saopštila je policija.

 

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Pripadnici Policijske uprave u Boru uhapsili su I.Đ. (30) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

Policija je prilikom pretresa porodičnog imanja srodnika osumnjičenog, pronašla 27 biljaka kanabisa, koju je osumnjičeni uzgajao, težine 21,598 kilograma.

 

Pretresom porodične kuće osumnjičenog u selu Slatina, policija je zaplenila više od kilogram ’’kanabis sative. Osumnjičenom je nadležni sud odredio pritvor do 30 dana.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X