Tvitomanija se odlaže

445 0

Treća regionalna konferencija Tvitomanija se NEĆE održati od 12.-15.6. u Portorožu. Iako je ostalo manje od mesec dana do prvobitno zakazanog termina i veliki deo posla je urađen, smatramo da je krajnje neumesno da se u ovakvoj tragediji koja je zadesila naše zemlje bavimo bilo čime osim pomaganju ugroženima.

 

 

tvitomanija

 

 

Organizacioni tim i svi učesnici Tvitomanije nastaviće da pružaju pomoć unesrećenim porodicama, i apelujemo na sve u regionu da se pomoć nastavi dokle god se svima ne vrati krov nad glavom u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

 

Ukoliko ste iz Srbije pošaljite SMS na 1003, iz Bosne i Hercegovine SMS na 1458, iz Crne Gore SMS na 14543, iz Hrvatske poziv na 060 9011, iz Slovnije SMS pošalji POPLAVE na 1919.

 

Sledeće vreme i mesto održavanja biće naknadno objavljeno

 

To je najmanje što možemo da uradimo.

 

Takođe, najavljujemo da će deo programa naredne konferencije biti posvećen brojnim junacima koji su uz pomoć Twitter-a spasili tolike živote. Nezvanični podaci govore da je spašeno čak 1500 ljudi uz pomoć dojava putem društvenih mreža!

 

Izvinjavamo se ako smo u ovako kratkom roku promenili vaše planove. Nadamo se da ste vi i vaše porodice dobro, da ćete imati razumevanja za ove promene i da ćete se prijaviti za narednu Tvitomaniju u nekom, za sve nas, povoljnijem trenutku.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Pingback: Tvitomanija se odlaže | Vest dana

Leave a comment

Your email address will not be published.

X