Tužilaštvo u Boru zatražilo otkrivanje osoba koje su dobacivale maloletnicama u Metovnici

143 0
osnovni sud u Boru

 

Osnovno javno tužilaštvo u Boru podnelo je Policijskoj upravi zahtev za otkrivanje identiteta osoba koje su prošle nedelje dobacivale maloletnim devojčicama u selu Metovnica, saznaje Ist media.

Prema dobijenim informacija, do tužilaštva je stigla prijava majke jedne od devojčica, na osnovu čega je podnet zahtev za otkrivanje počinilaca.

Kako je navedeno u izveštaju prijave, maloletnicama su trojica kineskih državljana u prolazu uputili određene reči, ali im nisu prilazili.

Tužilaštvo je delo okvalifikovalo kao krivično delo „polno uznemiravanje“.

Podsećamo da je ovaj nemio događaj plasirala majka jedne od devojčica putem društvene mreže Facebook, na osnovu čega je reagovala i potpredsednica Stranke Slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić na svom twetter nalogu zahtevajući podizanje krivične prijave protiv počinilaca.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Dolijao drski razbojnik

Posted by - 7. jula 2021. 0
  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M.S. (1983) iz Bora koji se sumnjiči da je izvršio krivična dela razbojnička…

Crkva na meti lopova

Posted by - 30. juna 2021. 0
Brzom i efikasnom akcijom pripadnici MUP u Zaječaru, uhapsili su N.M. (1987) iz okoline Lajkovca, osumnjičenog za tešku krađu u…
X