Tužba protiv gradonačelnika zbog uvrede

168 0

Dragan Marković, predsednik GO Narodne stranke u Boru podneće tužbu kao odbornik Skupštine grada, protiv gradonačelnika Aleksandra Milikića, zbog uvrede.

Nakon mog dobronamernog ukazivanja na problem koji je nastao zbog neispravne dokumentacije koju je podneo grad Bor, a tiče se programa zamene stolarije, aktuelni gradonačelnik je mene nazvao lopovom koji je uništio Apoteku, a nakon toga naveo i Toplanu. Ja pozivam nadležne organe da već od danas krenu sa svojim istražnim radnjama i utvrde da li sam ja kao odbornik i nekadašnji predsednik Skupštine na bilo koji način „lopovisao“, kako je rekao gradonačelnik, i uništio Apoteku ili Toplanu, rekao je Dragan Marković.

Marković je dodao da će na sutrašnjoj sednici Skupštine grada ponovo ukazati na velika dugovanja Javno komunalnih preduzeća u gradu kao i  predlogu rebalansa budžeta.

Krivičnim zakonom za uvredu predviđena je kazna od 80 do 300 hiljada dinara. Ukoliko taj novac dobije na sudu, Dragan Marković će celokupnu sumu uplatiti u humanitarne svrhe.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X