Turizam

Turistički MOTO RELI u Negotinu. Dolaze bajkeri iz Srbije i regiona

NEGOTIN, (IST Media, Zdenka Tomić) U Istočnu Srbiju danas stižu učesnici 16. turističkog moto relija na čijoj će se mapi, prvi put, naći i Negotinska Krajina zahvaljujući MK „Free Rider 17“ iz Prahova i Moto asocijaciji Srbije pod čijom se organizacijom reli i održava.

Stotinak bajkera iz Srbije i zemalja u regionu započelo je 7.jula moto avanturu iz Rudovaca, na reliju dugom ukupno 1.250 km. Posle Čačka, Višegrada, Bratunca, Bijeljine, Valjeva, Gornjeg Milanovca, Vrnjačke banje i Kruševca, reli danas posle Paraćina stiže u Zaječar, a u toku popodneva u Negotin i Prahovo.

„Čini nam čast poverenje koje nam je prvi put ukazala Moto asocijacija Srbije. Iako je oko same organizacije dosta posla a i odgovornost je velika, daćemo sve od sebe da se pokažemo kao dobri domaćini i da sve učesnike relija upoznamo sa prirodnim lepotama i turističkim potencijalima našeg kraja“, kaže Katarina Vojinović, članica MK „Free Rider 17“ iz Prahova.

Članovi ovog kluba dočekaće učesnike moto skupa na ulazu u grad, a potom će ih u želji da na najbolji mogući način predstave svoj kraj povesti u obilazak krajinske vinarije „Boriescu“, posle čega je planirana večera u prahovskom restoranu „Na kraj sveta“ i druženje u moto kampu u Prahovu gde će učesnici relija i provesti noć.

Kako saznajemo, reliju se iz Negotina mogu priključiti zainteresovani bajkeri sa položenim vozačkim ispitom.

Oni se moraju prijaviti organizatorima, uz napomenu da su svi učesnici relija u obavezi da poštuju Zakon o bezbednosti saobraćaja na putu i pravila koja određuje vođa relija. Polazak iz Prahova je 13.jula u 9 sati, a ovogodišnji turistički moto reli završava se sutra dodelom zahvalnica u Petrovcu na Mlavi.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Oblaci donose avanturu- izaberite svoje idelalno jesenje putovanje

Ist Media

Završena sezona na otvorenim bazenima

Ist Media

Objavljen program Dani Brestovačke banje – Koncert etno grupe Divanhana i folklora iz Meksika, Bugarske, Moldavije i Turske

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X