TRAGEDIJA u Majdanpeku – RADNIK PRONAĐEN MRTAV U RUDNIKU

1184 0
BOR, (IST Media) Tridesetogodišnjeg Aleksandra Stojanovića, zaduženog za održavanje transportnih traka na drobljenju u majdanpečkom rudniku bakra, noćas su kolege iz treće smene pronašle mrtvog na radnom mestu, saopštio je RTB Bor.

Prema kazivanju očevidaca, Stojanović je oko 23 sata pošao u redovan obilazak pogona i, pošto se nije vratio, kolege su krenule za njim. Njegovo beživotno telo pronašli su pored trake, bez bilo kakvih vidljivih povreda na telu.

“Da li je u pitanju prirodna smrt, pokazaće u toku dana izveštaj obducenta iz Niša. Nadležni u Rudniku bakra Majdanpek odmah su o ovoj tragediji obavestili sve nadležne instance, rudarsku inspekciju i policiju, tako da se rezultati istrage očekuju vrlo brzo”, kaže Saša Perišić, pomoćnik generalnog direktora RTB-a Bor za bezbednost i zdravlje na radu.

Stojanović je bez tragova povreda, pronađen kako leži pored uređaja koji je opsluživao.

Prerano nastradali Aleksandar Stojanović, kako kažu njegove kolege, bio je neobično vredan i savestan radnik, dobar suprug i otac dve devojčice.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Zoran Babić otvara Rajkovu pećinu

Piše - 23. August 2014. 0
MAJDANPEK, (IST Media)  Nakon završetka građevinskih radova na sanaciji i uređenju unutrašnjosti, koji su započeti početkom marta, Rajkova pećina sutra u 13…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X