Hronika

TRAGEDIJA PORODICE ANGELOV – Umesto pripreme venčanja, sahranila roditelje i brata

 

ZAJEČAR, (Foto: IST Media) Dan nakon tragične saobraćajne nesreće kod Salaša, kada su živote izgubila tri člana prodice Angelov, Zoran, njegova supruga Dragica (47) i dvadesetpetogodišnji sin Igor iz Grljana, u porodičnoj kući umesto praznične atmosfere danas je vladala neizmerna tuga, a kuća zavijena u crno.

Jedini preostali član porodice, ćerka Ivana, koja je uskoro trebalo da se venča, sa verenikom Nenadom očajna otkriva za IST Media da su kobnog dana njeni roditelji i brat krenuli do sela Vidrovca u kome žive, kako bi ih odvezli u Grljan i tamo zajedno dočekali srpsku Novu godinu.

Spremali se za venčanje kćerke: Dragica i Zoran
Igor Angelov

 

Kroz suze, Ivana kaže da su je roditelji nazvali oko 13 časova i najavili dolazak u Vidrovac.

“Zabrinuli smo se što kasne, a onda nas je komšinica obavestila da su Ivanini roditelji u bolnici. Odmah smo se kolima uputili ka Zaječaru i na mostu kod Salaša videli policijsku patrolu koja je obavljala uviđaj. Policijac nam je odmah rekao o čemu se radi i da su svi prebačeni u zaječarsku bolnicu”, kaže zet Nenad.

Ivana i Nenand su tamo saznali gorku istinu.

Podsećamo, saobraćajna nesreća se dogodila na magistralnom putu Zaječar – Negotin, na mostu kod skretanja za Salaš, kada su se po vlažnom i klizavom kolovozu direktno sudarili putničko vozilo marke “opel kadet” i vozilo brze pošte. Na putničko vozilo je u tom trehutku otpozadi naleteo drugi kombi koji, verovatno zbog klizavog kolovoza i slabe vidljivosti nije uspeo da se zaustavi na vreme.

Automobil u kome nisu imali šanse da prežive

Od zadobijenih povreda, otac i sin su u smrskanom “kadetu” poginuli na licu mesta. Majka je sa znacima života prebačena u zaječarsku bolnicu ali je ubrzo podlegla povredama.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Vikend rezultati kontrole saobraćaja – alkohol, psihoaktivne supstance i otpor testiranju

Ist Media

Umrla majka osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić

Ist Media

Uhapšen muškarac zbog napada na policajce

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X