TRAGEDIJA PORODICE ANGELOV – Umesto pripreme venčanja, sahranila roditelje i brata

2421 0

 

ZAJEČAR, (Foto: IST Media) Dan nakon tragične saobraćajne nesreće kod Salaša, kada su živote izgubila tri člana prodice Angelov, Zoran, njegova supruga Dragica (47) i dvadesetpetogodišnji sin Igor iz Grljana, u porodičnoj kući umesto praznične atmosfere danas je vladala neizmerna tuga, a kuća zavijena u crno.

Jedini preostali član porodice, ćerka Ivana, koja je uskoro trebalo da se venča, sa verenikom Nenadom očajna otkriva za IST Media da su kobnog dana njeni roditelji i brat krenuli do sela Vidrovca u kome žive, kako bi ih odvezli u Grljan i tamo zajedno dočekali srpsku Novu godinu.

Spremali se za venčanje kćerke: Dragica i Zoran
Igor Angelov

 

Kroz suze, Ivana kaže da su je roditelji nazvali oko 13 časova i najavili dolazak u Vidrovac.

“Zabrinuli smo se što kasne, a onda nas je komšinica obavestila da su Ivanini roditelji u bolnici. Odmah smo se kolima uputili ka Zaječaru i na mostu kod Salaša videli policijsku patrolu koja je obavljala uviđaj. Policijac nam je odmah rekao o čemu se radi i da su svi prebačeni u zaječarsku bolnicu”, kaže zet Nenad.

Ivana i Nenand su tamo saznali gorku istinu.

Podsećamo, saobraćajna nesreća se dogodila na magistralnom putu Zaječar – Negotin, na mostu kod skretanja za Salaš, kada su se po vlažnom i klizavom kolovozu direktno sudarili putničko vozilo marke “opel kadet” i vozilo brze pošte. Na putničko vozilo je u tom trehutku otpozadi naleteo drugi kombi koji, verovatno zbog klizavog kolovoza i slabe vidljivosti nije uspeo da se zaustavi na vreme.

Automobil u kome nisu imali šanse da prežive

Od zadobijenih povreda, otac i sin su u smrskanom “kadetu” poginuli na licu mesta. Majka je sa znacima života prebačena u zaječarsku bolnicu ali je ubrzo podlegla povredama.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

policija bor

Nožem napala muža

Posted by - 1. septembra 2023. 0
  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. P. (1986) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da…
X