Tomin najbolji u trci akvatlona na Borskom jezeru

254 0

BOR, (Dragan Poapz) Tradicionalni akvatlon održan juče (nedelja), na Borskom jezeru, a pobednik takmičenja je Novosađanin Milan Tomin. Tomin sa obala Dunava demostrirao najbolju fizičku pripremljenost i okitio se najsjajnijim odličjem u konkurenciji takmičara sa prostora cele Srbije.

 

Drugo mesto na takmičenju osvojio je Bojan Karanović iz Novog Sada, a treći bio je Vladan Stojisavljević iz Pančeva.

 

Milan Tomin pobednik akvatlon trke na Borskom jezeru

-Nije bilo lako plivati i trčati po ovom jakom suncu. Presrećan sam što sam najbolji u akvatlonu na trci održanoj na Borskom jezeru – ističe Milan Tomin pobednik akvatlon trke dodajući da je očaran prirodnim lepotama viđenim u opštini Bor i samim kompleksom na Borskom jezeru.

 

Ovaj šesnaestogidišnjak iz Novog Sada tokom svoje karijere trenirao je vaterpolo, košarku, rukomet, fudbal, ali kako i sam kaže sport koji mu je najviše prirastao srcu je triatlon.Triatlon je veoma zahtevan sport, kako fizički tako i psihički, sastoji se od tri discipline: plivanje, biciklizam i trčanje. Zato Tomin i  danas bio na Borskom jezeru učesnik akvatlon trke jer je sličnost između ova dva sporta je identična. U akvatlonu nema samo vožnje bicikla, ali to nije omelo ovog mladog Novosađanina da dođe i uzme učešće na ovom sportskom događaju. Akvatlon kao i triatlon su sportovi koji kod nas tek postaju popularani.

 

Naime Borani su još jenom pokazali da su izvrsni domaćini sportskih takmičenja na vodi i da u ovoj Opštini se propagira sport koji tek kuca na vrata budućih akvatlonaca i triatlonaca.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

WB DAN u Boru, 12. i 13. aprila

Piše - 25. March 2014. 0
Nakon prošlogodišnje debitantske WebDan konferencije o internet preduzetništvu koja je izazvala veliko interesovanje mladih Borana, ove godine biće održano drugo…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X