TNT oduvao posetioce pozitivnom energijom

297 0

BOR (Slađana van der Toorn, Ist media) Drugi po redu Festival nauke „Naučni tornado“, zvanično je otvoren 16. novembra u prostorijama OŠ Duško Radović, gde je veliki broj posetioca imao prilike da se na zanimljiv i prijemčiv način, a kroz prezentacije 300 učenika, upozna sa osnovama nauke.

 

Glavne aktivnosti u okviru ovogodišnjeg TNT karavana je već pomenuti Festival nauke „Naučni tornado“, zatim izložba “Tajni svet metala i minerala” (od 14-26.XI Bor, Muzej RM, od 24.XII-27.I 2014. Narodni muzej Zaječar) i po prvi put Timočkoj Krajini – gostovanje Planetarijuma—u prostorijama fiskulturne sale OŠ „Dušan Radović“.

 

Projekat su, uz podršku Centra za promociju nauke iz Beograda, realizovali borski Tehnički fakultet, OŠ „Dušan Radović“, Muzej rudarstva i metalurgije i Društvo mladih istraživača, a u okviru projekta ostvarena je saradnja sa 21 institucijom iz Beograda, Zaječara, Negotina i Bora.

 

Iz organizacije festivala najavljuju i Mini festival nauke, koji će se sredinom decembra održati u OŠ „Desanka Maksimović“ Zaječar.

 

[nggallery id=35]

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X