Prati emisije TIVIZIJA i budi deo tima – Koja je tvoja vizija Srbije?

409 0

 

 

 

Šta je TiVizija?

 

TiVizija je video platforma o ljudima koji svakodnevno rade da učine Srbiju boljom. Kroz video priče o aktivističkom delovanju pojedinaca i organizacija koji doprinose razvoju boljeg društva, TiVizija promoviše građanski aktivizam i praksu, a time i podstakne učešće zainteresovane javnosti da kroz svoje delatnosti utiče na unapređenje zajednice.

 

„Slobodni mediji, kao i sloboda misli i govora, neophodni su kako bismo aktivno i odgovorno učestvovali u društvenom životu, i kako bismo svoje okruženje učinili boljim, što je osnovna ideja TiVizije“, istakao je Mladen Velojić, direktor Media i reform centra Niš.

 

 

TiVizija takođe nudi i mogućnost za usavršavanje veština i povećanje kapaciteta nevladinih organizacija, neformalnih grupa i individualaca, za efikasnije i delotvornije učešće u razvoju društva.

 

Svoju priču su nam do sad ispričali predstavnici brojnih organizacija koji aktivno rade na svojoj viziji Srbije i to: Astra – NVO posvećena borbi protiv trgovine ljudima, udruženje Čep za hendikep, Miksalište koje pruža pomoć izbeglicama iz Sirije i Avganistana, Grupa Kobra koja radi na unapređenju ruralne zajednice, Istinomer koji proverava istinitost tvrdnji nosilaca vlasti u Srbiji, Trag fondacija, inicijative Biram koga biram za promenu izbornog sistema, rehabilitacioni centar za bolesti zavisnosti Duga, udruženje Zooplanet za zaštitu životinja i očuvanje prirode i dr.

 

Budi i ti među njima! Reci nam – Koja je tvoja vizija Srbije?

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X