Timofejev, Stanojević i Marić danas gosti tribine u biblioteci

418 0

BOR, (IST Media) O mestu televizije u savremenom medijskom sistemu biće reči na više nego zanimljvoj tribini „MESTO TELEVIZIJE U SAVREMENOM MEDIJSKOM SISTEMU“ koju u Narodnoj biblioteci Bor 12. septembra u 19 sati organizuje izdavačko preduzeće Clio i Pokret „Novi optimizam“.

 

Da će razgovor biti više nego zanimljiv, može se naslutiti već po pozvanim gostima, a to su medijski radnici koji godinama unazad kreiraju javno mnenje:

 

ALEKSANDAR TIMOFEJEV, novinar RTV Vojvodina i dugogodišnji direktor i urednik Studija B
MILOMIR MARIĆ, glavni urednik Televizije „Hepi“ i urednik i voditelj emisije „Ćirilica“
ZORAN STANOJEVIĆ, urednik i voditelj na RTS-u i
VLADAN RADOSAVLjEVIĆ, medijski analitičar.

 

Zanimljivo je da je medijski analitičar Vladan Radosavljević otkazao je učešće na tribini, navodeći kao razlog učešće Milomira Marića.

 

Sagovornice iz Bora biće JELENA MILETIĆ, istoričarka umetnosti i nastavnik u više srednjih škola i VANjA ČOLIĆ, novinar i dopisnik RTS-a.

 

Uvodničar će biti reditelj, producent, scenarista, profesor na Fakultetu za medije i komunikacije STANKO CRNOBRNjA, a moderator Violeta Stojmenović iz Narodne biblioteke Bor.

 

Tribina se organizuje povodom dvadesetogodišnjice Kliove edicije „Multimedija“, a teme su Moć i značaj televizije, Televizija u doba multimedija i Novi televizijski sadržaji i formati.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X