Testiranje miniranja i buke na ventilacionom oknu br.1

327 0
Ventilaciono 1 1 okno bolnica

 

 

U periodu od 16. do 31. jula, od 9 do 14 časova, vršiće se testiranje miniranja i buke na ventilacionom oknu br.1 rudnika Jama kompanije Zi Đin, radi smanjenja potresa i buke.

U cilju daljeg smanjenja uticaja potresa i buke na lokalno stanovništvo u MZ Sever, pri izgradnji ventilacionog okna br. 1 rudnika Jama, kompanija Zi Đin je završila izgradnju pregradnog zida za zvučnu izolaciju kod ventilacionog okna i sprovela mere za smanjenje buke kao što su zaptivanje otvora okna radi apsorpcije zvuka i postavljanje gumenih obloga otpornih na habanje.

Tokom testiranja, na osnovu stvarnog stanja, biće preduzete dodatne mere za zaptivanje i apsorpciju zvuka kao što su upotreba troslojne viseće platforme za zaptivanje otvora okna na ulazu okna i postavljanje gumenih obloga otpornih na habanje na tri strane kanala. Predvidjena je i upotreba cerade ili pamučne zvučne izolacije na ulazu u okno, prilagodjavanje procesa miniranja, sprovodjenje mera za ispuštanje vode pod pritiskom na radnoj površini okna.

Pre miniranja oglasiće se tri zvučna signala i jedan posle miniranja.  U periodu od 22 do 06 časova neće se izvlačati šljaka i strogo će se kontrolisati izvor buke, saopštili su u kompaniji Zi Đin.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X