TEŠKO PRETUČEN nekadašnji GLUMAC POZORIŠTA U ZAJEČARU

962 0

ZAJEČAR, (IST Media) Lekari niškog Kliničko-bolničkog centra bore se za život nekadašnjeg glumca zaječarskog pozorišta, Vase Spasojevića (72), koga je pretukao njegov komšija, saznaje Ist Media.

Spasojević, inače žitelj Gamzigradske banje je, kako saznajemo, zadobio teške povrede glave, a napadač mu je naneo i seriju udaraca po čitavom telu.

Prema pisanju Blica, pacijent je hitno operisan, i dalje je u vrlo teškom stanju i životno je ugrožen. Nalazi se u polukomatoznom stanju i priključen je na respirator, kažu u Kliničkom centru u Nišu.

Neko od meštana koji je video ovaj događaj pozvao je policiju, nakon čega je napadač uhapšen a Vasa bez svesti prebačen u zaječarsku bolnicu, a potom u niški KBC.

Komšije pretpostavljaju da je uzrok napada na glumca to što je napadača nedavno dobio na sudu, i osuđeni je trebalo da mu isplati novac.

Spasojević je inače poznat po tome što je pre skoro jedne decenije pretio da će izvršiti atentat na Boška Ničića. Iako mu nije pronađeno nikakvo oružje on je odležao dvomesečnu kaznu zatvora.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X