Takmičenje u klizanju

230 0

BOR, (IST Media) Na gradskom klizalištu će se u subotu 8. februara, sa početkom u 10 časova održati četvrto po redu takmičenje u klizanju pod nazivom „Pokaži šta umeš“. Zainteresovani se mogu prijaviti svakog dana od 13 do 21 čas na blagajni klizališta, zaključno sa danom takmičenja.

klizalište

Prvi deo takmičenja se sastoji od savladavanja prepreka, čunjeva i prikupljanja loptica. Oni koji najbrže savladaju prvi deo, oprobaće se i u slobodnom plesu u trajanju od jednog minuta.

 

Takmičari će biti raspoređeni u 4 starosne grupe, a po troje najboljih iz svake grupe biće nagrađeno medaljama. Pobednike će određivati sudije: Mirjana Spasić, profesorka fizičkog vaspitanja i članica Saveza za školski sport opštine Bor i Nenad Petrović profesor fizičkog vaspitanja i predsednik Saveza za školski sport opštine  Bor.

 

Organizatori takmičenja su Borski turistički centar i Školski savez opštine Bor.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Rekreacija i sport u Sokobanji

Piše - 15. September 2016. 0
SOKOBANJA (IST Media) Planinarski klub „Ozren“, uz podršku Planinarskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta,  u subotu 17. septembra…

Izložba slika PTICE

Piše - 30. January 2012. 0
BOR, januar 2012. (Milica Živković, Ist Media) U Muzeju rudarstva i metalurgije, sinoć je otvorena izložba pod nazivom “Ptice”, autora…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X