Svirepo ubijena penzionisana učiteljica iz Bora

268 2

BOR, (IST Media) Beživotno telo učiteljice u penziji Rumene G.M., pronađeno je danas u stanu u kome je živela sama, u ulici Albanske Spomenice 9/29 u Boru. Prema prvim podacima sa lica mesta, pretpostavlja se da je reč o svirepom ubistvu koje se dogodilo pre više od dva dana.

 

ubistvo bor ucciteljica 20140329_180340

Šta se zaista dogodilo u zgradi broj 9?

 

Pred ulazom u stan nekadašnje učiteljice osnovne škole “Vuk Karadžić” u Boru, danas popodne dežurala je policija koja nije dozvoljavala pristup novinarima.

 

Na ulazu u stan vidljivi su tragovi krvi, ali ne i nasilno obijanje ulaznih stana, pa se pretpostavlja da je žrtva sama otvorila vrata svom ubici.

 

U razgovoru sa komšijama saznali smo da je Rumena bila jedan od aktivnijih članova “jehovinih svedoka”, i da su u njenom stanu često održavani verski sastanci.

 

Pretpostavlja se da su beživotno telo starice pronašli upravo pripadnici “Jehovinih svedoka”, koji su alarmirali policiju.

 

“Bila je mirna i povučena žena, koja se na sve načine trudila da komšije privoli svojoj veri. Neretko je čak i kuvala penzionerima i objašnjavala im značaj vere kojoj pripada. Ipak, Nikada nije bila napadna, bila je mirna, kulturna i lepo vaspitana”, rekao nam je jedan od njenih komšija sa kojima smo razgovarali.

 

ubistvo bor ucciteljica 20140329_180520

Komšije u šoku

 

Za sada nisu poznati motivi ubistva. Nismo uspeli da saznamo da li je u pitanju pljačka, i da li je bilo premetačine u stanu Rumene G.M.

 

Indikativno je da vrata u stanu broj 29 nisu razvaljena, pa se pretpostavlja da je žrtva poznavala svog ubicu.

 

Uviđaj su obavili istražni sudija i Okružni javni tužilac iz Zaječara, a sutra se očekuje obdukcija, nakon čega će se znati više detalja.

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Debakl Pepeljevca u Boru

Piše - 4. September 2012. 0
BOR, (Dragan Popaz) Borski zonaš nakon prošlonedeljnog poraza u Resavici zaigrao je kako najbolje ume i savladao tim Pepeljevca 4:0…

There are 2 comments

  1. Pingback: U Boru ubijena penzionisana učiteljica | Bor030.net

  2. Pingback: Ubistvo obavijeno velom tajni - policija u mobilnom stanjuVesti iz Bora – Ist Media

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X